Connect with us

Administratie

VIDEO. Un inginer dă de pământ cu Florin Sandu și șefii Modern Calor. Sume uriașe împărțite de directori

Published

on

Angajații societății Modern Calor se revoltă din cauza salariilor foarte mici. Dacă pentru  muncitori nu sunt bani și nu se poate face nici măcar o majorare de 5%, în schimb, șefii încasează sume uriașe și își împart profitul obținut datorită subvențiilor acordate de la bugetul local.

La ședința de Consiliu Local de astăzi a participat un inginer angajat la Modern Calor  care a prezentat problemele cu care se confruntă salariații societății. El a precizat că în ultimii cinci ani s-au refuzat toate majorările salariale solicitate deși exista această  posibilitate, Modern Calor fiind pe profit. Dacă pentru angajați nu au fost bani, pentru directori s-au găsit. Potrivit inginerului Tonel Dârzu, remunerația brută a directorul general a crescut de la 7000 lei la 10.200 lei. Când vine vorba de împărțirea profitului, tot șefii societății sunt cei care încasează sumele cele mai mari. Pentru anul 2015 s-a repartizat celor 215 salariați suma de 96.000 lei iar cei trei directori au încasat 68.500 de lei. Un director a încasat de 51 de ori mai mult decât un simplu angajat.

Aceeași situație a fost și în anul următor când cei 205 salariați au primit 96.000 lei iar cei trei directori și-au împărțit 68.500 lei. Inginerul Tonel Dârzu spune că directorii societății profită de faptul că oamenilor le este frică să nu fie disponibilizați.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la Florin Sandu, directorul general al Modern Calor, dar nu a putut fi contactat. Sandu este unul dintre directorii de societăți subordonate Consiliului Local care refuză orice dialog cu jurnaliștii, care nu știe ce înseamnă transparență și care face doar ce vrea el la Modern Calor, o societate a Consiliului Local care trăiește din subvenția încasată de la bugetul municipiului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad