Connect with us

Politica

Un primar PNL vrea să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani: „Avem realizări care se văd”

Published

on

A mai rămas mai puțin de un an până la alegerile locale și apar din ce în ce mai mulți pretendenți la anumite funcții. Interesantă se anunță lupta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, mai ales că va fi vot uninominal.

În momentul de față se vehiculează mai multe nume de primari și parlamentari care ar putea intra în bătălia pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Din partea PSD, posibili candidați sunt senatorul Lucian Trufin și Relu Târzioru. Din partea PNL, favorit să candideze este deputatul Cristian Achiței dar s-a mai vehiculat și varianta Costel Șoptică. Mai nou, și Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni a declarat că se gândește la o candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Este posibil ca unii primari să ne gândim serios să luăm în calcul candidatura la Consiliul Județean. Vorbesc de primarii care și-au făcut treaba. Să candidăm unul dintre noi la Consiliul Județean. Experiența noastră este mult mai mare și avem realizări care se văd. La Consiliul Județean trebui personal cu experiență. Eu sunt primar de șapte ani și nu am fost niciun an la putere dar am trei școli, cămine culturale, centru medico-social, apă-canalizare, grădiniță”, a spus Cătălin Rotundu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad