Connect with us

Economic

Târg cu produse de îmbrăcăminte și încălțăminte deschis la Uvertura Mall FOTO&VIDEO

Published

on

Astăzi la prânz, la etajul doi al Uvertura Mall Botoșani, a avut loc deschiderea Expofashion, un târg la care participă mai mulți comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, în parteneriat cu Camera de Comerț Botoșani. La deschidere au fost prezenți Mihai Apopii și Valeriu Iftime, doi oameni de afaceri care conduc Camera de Comerț Neamț și Camera de Comerț Botoșani.

„Toate lucrurile mici pot deveni mari. Camera de Comerț încearcă cu toate pârghiile care îi stau la dispoziție de a promova mediul de afaceri. Sper ca oamenii să vină și să nu plecați triști de la Botoșani. Mă rog la Dumnezeu să aveți mulți vizitatori și mulți care să cumpere și dacă s-ar putea să reînnoim tipul ăsta de expoziție și anul viitor. Este în sarcina noastră să promovăm firmele mici și mijlocii. Sunt producători mici, oameni care trag de afacerile lor. Mulțumesc Camerei de Comerț Neamț care a fost motorul acestei acțiuni”, a spus Valeriu Iftime.

„Credem că această promovare este una dintre soluțiile de a aduce în atenția publicului acele firme care au produse de calitate dar n-au suficientă forță să se promoveze pe piețele mari. Misiunea Camerei de Comerț este să aducă în atenția publicului și să sprijine aceste firme. Pornind de la aceste mici târguri și expoziții locale, să ajungem la târguri și expoziții regionale, naționale și internaționale. Trebuie să ne batem cu o poziție geografică, care nu ne-am ales-o noi dar nu putem renunța la ea pentru că ne bate istoria. Este un pământ pe care ni l-au lăsat străbunii și trebuie să-l valorificăm”, a precizat Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț Neamț.

La acest târg, botoșănenii pot găsi țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse apicole și suveniruri. Sunt mici producători și comercianți din mai multe zone ale țării care au venit să-și comercializeze produsele. Târgul este deschis până pe 30 iunie.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad