Connect with us

Administratie

Deraieri produse de vatmani: Ultima deraiere nu este din cauza infrastructurii. Este pur și simplu o neatenție a vatmanului

Published

on

Nu doar calea de rulare și vechimea mijloacelor de transport este problema, ci și vatmanii care uneori au alte preocupări. Asta spun șefii societății Eltrans.

Nu puține au fost cazurile în care vatmanii erau mai atenți la telefoanele mobile decât la trafic. La un moment dat, s-a vehiculat și varianta că unii vatmani ar fi deraiat  intenționat aceste tramvaie dar șefii Eltrans spun că nu îi suspectează pe angajați.

“Nu vreau să merg prea departe. Nici nu pot spune că atenția vatmanilor este sporită. Ultima deraiere nu este din cauza infrastructurii. Este pur și simplu o neatenție a vatmanului. A accelerat mai tare în acea curbă și a sărit tramvaiul de pe șine”, a spus Victor Ivănescu, director Eltrans.

Cei din conducerea societății Eltrans nu se tem că pot apărea accidente grave și spun   că la viteza cu care circulă tramvaiele nu pot fi decât mici tamponări.

„În Botoșani, la viteza cu care circulă tramvaiele și la traficul care există, nu există riscul să se răstoarne tramvaiul, de face nu știu câte victime. Eventual, poate avea o coliziune cu o mașină, o coliziune minoră. Nu există riscul să se producă victime”, a mai precizat directorul Eltrans.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad