Connect with us

Administratie

Deputatul Cristian Achiței și-a anunțat candidatura la CJ: O să vă demonstrez că se poate face treabă

Published

on

Deputatul Cristian Achiței și-a anunțat oficial intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Invitat la emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, deputatul PNL Cristian Achiței a anunțat că își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. El a fost de trei ori vicepreședinte al CJ Botoșani iar acum este decis să intre în bătălia electorală pentru cea mai importantă funcție în cadrul Consiliului Județean.

„Eu sunt ferm hotărât să candidez la Consiliul Județean. O să-mi depun candidatura în interiorul partidului. Mi-au plăcut funcțiile executive și cred că în anii care au trecut am căpătat multă experiență adminstrativă. Am văzut cam cum se joacă niște lucruri și pe la București și cred că putem demonstra cum se poate face în patru ani ca un județ să aibă investiții”, a spus Cristian Achiței.

În plus, deputatul Cristian Achiței a vorbit despre investițiile care s-au realizat în județul  Botoșani în perioada în care el a fost vicepreședinte al Consiliului Județean.

„Nu uitați ce am făcut cât am fost la Consiliul Județean. 250 de kilometri de drum județean modernizat, Spitalul Județean modernizat, Mănăstirea Coșula reabilitată, alimentări de apă și canalizare. Am reușit să introducem în 2009, în programul de 102 milioane de euro, conducta pentru alimentare cu apă a orașului Săveni și devierea conductei de la Leorda. Am demonstrat că putem face. Anul viitor o să ajung sigur la Consiliul Județean și o să vă demonstrez că se poate face treabă”, a mai precizat Cristian Achiței.

La ora actuală, sunt mai multe variante vehiculate în cadrul PNL Botoșani pentru candidatura la Consiliul Județean, inclusiv senatorul Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad