Connect with us

Administratie

VIDEO. Ministrul Cuc și CNAIR își bat joc în continuare de drumul Botoșani – Tg. Frumos. Ce promiteau în aprilie și ce s-a întâmplat?

Published

on

19 aprilie 2019. Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a revenit la Botoșani și în fața a 700-800 de membri PSD a făcut o nouă promisiune în ceea ce privește modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos. Era a treia promisiune a ministrului Cuc.

Urmăriți ce afirma ministrul Răzvan Cuc, pe data de 19 aprilie 2019

Au trecut două luni de la ultimele promisiuni ale ministrului Transporturilor. Ce s-a întâmplat în tot acest timp? Au fost două amânări la licitația organizată de Compania Națională de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Vineri ar fi trebuit să se deschidă ofertele, să fie analizate și să se desemneze un câștigător. Nu s-a întâmplat asta ci s-a dat un nou termen pe 1 iulie.

Deputatul PNL Cristian Achiței consideră că este o bătaie de joc a ministrului Cuc și a celor din CNAIR care tot amână desemnarea unui câștigător la drumul Botoșani – Tg. Frumos.

“Am avut vizita ministrului Cuc de nenumărate ori prin județul Botoșani. Doar incompetența face ca această lucrare să tot fie amânată. Tot haosul fiscal creat prin această nenorocire care se cheamă ordonanța 114, a dus la creșteri de prețuri care afectează licitația drumului Botoșani – Tg. Frumos. Chiar dacă reprezentanții guvernului prin CNAIR, nu o spun. La Botoșani – Tg. Frumos, un drum pe care îl așteptăm cu toții de ani de zile, indicatorii tehnico-economici au fost aprobați la sfârșitul anului 2017. Anul trecut a fost pornită licitația, au fost zece operatori economici dar apoi a fost anulată fără nicio logică. Nu știu care au fost motivele. A fost reluată licitația a în stil pompieristic și politicianist și deja sunt amânări”, a spus deputatul Cristian Achiței care a adăugat:

“I-am transmis niște întrebări domnului ministru Cuc, chiar după ultima vizită minunată a lui din județul Botoșani. Nu am primit niciun răspuns deși au trecut două luni. Poate nu a avut timp pentru că era în campanie electorală. Voi reveni cu întrebări și interpelări în Parlament. Bătaia de joc față de botoșăneni trebuie să se termine. Actualizează indicatorii tehnico-economici și reia licitația așa cum trebuie. Orice fel de întârziere duce la alte creșteri de prețuri datorate tot haosului fiscal creat de actualul guvern. Ne dorim să vedem drumurile modernizate, să nu mai vedem mitinguri cum se anunță pe 5 iulie”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad