Connect with us

Sport

Iftime insistă ca Oaidă să rămână la Botoșani: “O să-l țină pe dreapta și nu o să facă nimic”

Published

on

FC Botoșani l-a vândut în iarna trecută pe mijlocașul Răzvan Oaidă la FC SB, încasând 750.000 de euro. Jucătorul a rămas la Botoșani până la finalul sezonului dar a evoluat foarte puțin, fiind mai mult rezervă.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a discutat cu Gigi Becali și i-a cerut acestuia să-l împrumute pe Oaidă deoarece are șanse mici să joace la FC SB.

“L-am rugat pe domnul Becali să-l lase pe Oaidă până în iarnă la mine. La mine joacă. Nefiind Târșa, el poate face un cuplu de mijlocași cu Rodriguez. Dacă joacă la mine 14-15 etape, din iarnă poate juca la FC SB. O să-l țină pe dreapta și nu o să facă nimic. El a spus că va juca la FC SB. Eu vreau să joace”, a spus Valeriu Iftime.

Până acum, trei jucători au plecat de la FC Botoșani la FC SB dar niciunul nu a reușit să se impună. Este vorba de Golofca, Moruțan și Roman.

“Ei au fost soluții de avarie pentru domnul Becali. Golofca a fost luat pentru meciurile din Europa League, că va avea spații. Dă 400.000 dar dacă intră în grupe are nu știu câte milioane de euro. Cam asta a fost. A fost idea dânsului și nu i-a ieșit. Se pare că nu l-au iubit cei de la FC SB. Nu domnul Becali. Erau alții. Roman a făcut meciul vieții lui cu Austria Viena. Au jucat cu el peste tot, numai portar nu a fost. Se și vorbește foarte mult. Nu am văzut un jucător să explodeze în primele șase luni. Greu să vină Moruțan și să se impună în fața lor. Cred că a învățat acum. Nu cred că patronul face echipa. Orice patron are niște interese care nu țin de un jucător ci de interesul clubului”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )