Connect with us

Sport

Deplasare cu peripeții pentru FC Botoșani. Golofca&Co au ajuns în cantonamentul din Austria cu o întârziere de 24 de ore FOTO&VIDEO

Published

on

Lotul echipei FC Botoșani a plecat ieri la prânz spre Austria dar a ajuns abia astăzi în jurul orei 13.00. Deplasarea a fost una cu peripeții și i-a făcut pe conducătorii clubului să plătească mult mai mulți bani.

Jucătorii și staff-ul tehnic ar fi trebuit să facă deplasarea cu avionul de la Suceava către Austria. Ajunși la aeroportul Salcea, au aflat că avionul care urma să-i transporte în Austria, nu va mai veni din cauza un probleme. Cătălin Anton, președintele clubului, a decis să cheme un autocar din Botoșani care să transporte echipa către București. S-au cazat la un hotel iar astăzi au plecat spre Germania. A reușit să găsească bilete către Munchen dar nu pentru întreaga delegație. Astfel, unii au plecat cu un avion Tarom iar alții au mai așteptat în aeroport și au făcut deplasarea cu o aeronavă a companiei Lufthansa. De la Munchen și până la Fugen, deplasarea au făcut-o cu autocarul. Prima parte a lotului a ajuns în jurul orei 13.00 în cantonamentul din Austria iar ceilalți jucători după ora 16.00.

Jucătorii botoșăneni au pierdut primele două antrenamente programate în acest cantonament iar costurile deplasării au fost mult mai mari.

În această seară, jucătorii botoșăneni au făcut primul antrenament în Austria. Urmând ca marți de la ora 18.30 să joace primul meci amical împotriva formației SC Schwaz.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad