Connect with us

Administratie

Reprezentanții Aquapark-ului Cornișa fac un apel către părinți: „Nu-i lăsați pe copii să facă ce vor ei. Copil de 9 ani în toboganul cel mai periculos. Pe unul l-au aruncat pe tobogan”

Published

on

Parcul de agrement Cornișa atrage din ce în ce mai mulți oameni iar personalul angajat face cu greu față. În week-end-ul de Rusalii au fost aproape 7500 de oameni doar la piscine iar încasările au ajuns la aproximativ 300.000 de lei.

În același timp, s-a constatat că personalul parcului de agrement nu este suficient de pregătit pentru a gestiona anumite situații. Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a recunoscut că au fost probleme, în special în ziua de duminică.

Au fost în jur de 7500 de utilizatori la zona de piscine. Au fost și la terenuri, la bărci, hidrobiciclete dar acolo mai puțini. S-a încasat în jur de 300.000 de lei în această mini vacanță de Rusalii. Au fost și niște sincope de organizare și îmi asum ca și director. Am ajuns duminică în jurul prânzului, am preluat eu inițiativa și în 30-40 de minute am reușit să rezolv problema care era acolo. Din păcate, unii angajați nu fac față la cerințele care sunt acolo. S-au coborât turnicheții, au lăsat ușile larg deschise și intra care și cum vroia, nu plăteau, se certau cu noi. Lucruri inadmisibile cu atâtea sisteme de securitate pentru control acces, camere de supraveghere, staff angajat. Nu au avut nicio inițiativă, nicio reacție. Toți dau din umeri, au început să citească fișa postului. Așa e la stat. În cursul zilei de luni au fost la fel de mulți oameni ca duminică dar au reușit să intre mult mai repede în complex”, a precizat Eugen Țurcanu.

„Nu respectă instrucțiunile personalului”

Câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după distracția din week-end-ul trecut de la Cornișa. Directorul DSPSA spune că sunt mulți tineri care nu respectă instrucțiunile personalului și se accidentează.

La 7500 de oameni au fost în jur de șase accidentări. Și dacă mărșăluiesc 7500 de oameni, vreo doi-trei tot se împiedică și pățesc ceva. Lucruri grave nu sunt. Fac un apel către părinți, bunici: nu-i lăsați pe copii să facă ce vor ei. Nu respectă instrucțiunile personalului. Pe unul l-au aruncat pe tobogan, în fața noastră. A căzut și s-a lovit. Erau din ăștia de 16-17 ani. S-a dus un copil de 9 ani în toboganul cel mai periculos. S-a întâmplat accidentul iar unchiul copilul a recunoscut că a greșit. Sunt mulți în stare de oboseală avansată, se ridică în tobogane și se lovesc. Mai ales la cele interioare am avut probleme. Aceste incidente se întâmplă pentru că unii nu respectă normele de folosire a echipamentelor”, a mai afirmat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad