Connect with us

Administratie

S-a stabilit lista artiștilor și programul SUMMER FEST. Smiley va cânta vineri seară

Published

on

Ediția din acest an a SUMMER FEST se va organiza în parcul de agrement Cornișa indiferent dacă membrii PSD din Consiliul Local vor aproba sau nu alocarea banilor pentru acest eveniment.

Reprezentanții DSPSA împreună cu Primăria Botoșani au stabilit ca în perioada 16-18 august să organizeze un nou eveniment de amploare în parcul de agrement Cornișa, eveniment la care se estimează că vor veni peste 50.000 de persoane în cele trei zile. Seara de vineri, 16 august, se anunță cea mai atractivă ținând cont că pe scenă vor urca Smiley, Fly Project și Proconsul.

„În data de 15 august va fi picnic la Cornișa, vom avea terasele amplasate. De vineri, începem festivalul. Avem câțiva artiști locali la început, apoi Fly Project, Proconsul și Smiley. Sâmbătă începem tot cu artiști locali. Ulterior vor cânta Bere Gratis sau Vunk iar seara o vom închide cu Alex Calancea Band, o trupă de succes din Republica Moldova. În ziua de duminică vom avea artiști locali, apoi trupa Hara și DJ”, ne-a spus Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.

Pregătirile pentru SUMMER FEST s-au făcut dar organizatorii încă nu știu pe ce bani se vor baza. Ei speră să se aloce o sumă de bani de la bugetul local deși este puțin probabil pentru că majoritatea PSD din Consiliul Local s-a opus de mai multe ori când a fost vorba de parcul Cornișa. Evenimentul va fi realizat în mare parte din sponsorizări banii încasați de la comercianți.

„Bugetul estimat este mult mai mic decât am avut la deschiderea parcului Cornișa. Undeva la un sfert din cât ma cheltuit atunci. Mergem la sfârșitul acestei luni cu un proiect de hotărâre în Consiliul Local pentru a solicita finanțare din parte municipalității. Precizez încă o dată că aquapark-ul Cornișa este prigonit de către consilierii PSD și s-a interzis să aibă vreun leu pe publicitate. Suntem la jumătatea anului și nu avem bani pentru promovarea acestui parc de agrement”, a mai spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad