Connect with us

Economic

Case de pariuri online la care poți juca fără să ai card bancar

Published

on

Unii nu vor să parieze online de teamă ca nu cumva să se trezească fără bani pe card. În România încă există această precauție extremă față de plățile online.

Trebuie precizat de la bun început că această teamă este nefondată. Datele personale, printre care și cele de pe card, sunt criptate prin programe speciale precum cele folosite de bănci. Sunt luate cele mai exigente măsuri de securitate cibernetică. Până acum, nu s-a auzit de vreun caz în care un client al unei agenții de pariuri sportive online să raporteze un astfel de incident financiar.

Totuși, dacă te numeri printre cei amintiți în primul paragraf și nu te-am convins că este absolut sigur să îți alimentezi contul la pariuri prin intermediul cardului bancar, e bine să știi că poți apela la alte instrumente financiare (pe lângă transferul bancare, care are impedimentul că banii nu sunt virați instant).

Instrumente financiare alternative

Ca și instrumente online populare, casele de pariuri online acceptă plăți făcute prin: Skrill, PaysafecardsauNeteller.

Skrill (fost Moneybookers) este un portofel electronic care își permite să faci tranzacții și plăți prin intermediul internetului.  Poți depune bani în contul Skrill utilizând alte metode de plată (carduri, transfer bancar, Paysafecard etc), bani cu care poți face cheltuieli online în siguranță.

Paysafecard este cea mai utilizată modalitate de plată online preplătită. Îți creezi cont pe platformă, apoi cumperi cartele preplătite precum cele de telefon. Pe cartele există un cod, care trebuie introdus pe contul tău My Paysafecard.

Neteller este un site unde îți poți deschide un cont gratuit, în care poți transfera bani prin transfer bancar sau prin intermediul unui card de credit.

O altă modalitate, care nu implică în niciun fel Internetul este să îți alimentezi contul la pariuri online depunând bani în numerar la ghișeele speciale CashPoint din agențiile terestre. Această posibilitate există numai în cazul operatorilor la care se poate paria atât online, cât și offline.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad