Connect with us

Evenimente

Primarul comunei Corni a fost transferat la un spital din Brașov

Published

on

Medicii din Botoșani au primit în această dimineață un răspuns pozitiv de la spitalul din Brașov și au solicitat un elicopter SMURD pentru transferarea primarului Dorel Dorneanu care vineri seară a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului.

Dorel Dorneanu, primarul comnei Corni, este transferat la un spital din Brașov. Un elicopter SMURD a fost chemat la Botoșani pentru a-l prelua pe primarul care vineri seară a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului.

Starea de sănătate a primarului Dorel Dorneanu este în continuare critică. El a suferit vineri seară arsuri de gradul III și IV pe mai bine de 50% din suprafața corpului după ce cazanul de țuică a explodat. A fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Botoșani unde a fost internat pe secția de reanimare. Medicii de aici au considerat că trebuie trimis la un spital specializat pentru tratarea pacienților cu arsuri grave numai că nicio unitate medicală din țară nu avea locuri disponibile. În această dimineață, s-a primit un răspuns afirmativ de la spitalul din Brașov și a fost chemat la Botoșani un elicopter SMURD de la Iași pentru preluarea primarului.

FOTO: Monitorul de Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad