Connect with us

Sport

Conducătorii FC Botoșani au stabilit prețul biletelor și abonamentelor

Published

on

Începând e miercuri, clubul FC Botoșani va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2019/2020. Prețul abonamentelor pornește de la 180 lei la peluze și ajunge până la 540 lei.

Până pe data de 26 iunie , suporterii care au avut abonamente în sezoanele trecute au posibilitatea să aleagă dacă își păstrează locurile sau doresc altele. Aceștia își pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botoșani din incinta Stadionului Municipal, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Cât privește biletele pentru sezonul viitor, la un meci contra unei formații care a evoluat în play-off un bilet va costa 40 Ron la tribună și 25 Ron la peluză. Pentru meciurile cu echipele din play-out, un ticket de acces la tribună va costa 20 Ron iar la peluză 15 Ron.

Prețurile abonamentelor sunt:

  • Peluza Nord – 180 lei
  • Peluza Sud – 180 lei
  • Tribuna I, sector A și C – 300lei
  • Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei
  • Tribuna II, sector A și C – 300 lei
  • Tribuna II, sector B – 350 lei

“Toată strategia este la Cătălin Anton. I-am dat toată puterea asta. Eu sunt un pic mai mămos, mai socialist. El spune: vrei bilete ieftine, publicitate ieftină și bani la buget nu sunt. Nu vreau să mă mai bag aici. Sunt tot felul de acțiuni pe care trebuie să le facem. Lumea nu vede așa. Vrem să ajutăm fotbalul. Mă deranjează când văd câte un neisprăvit care spune: câștigi bani în fotbal, ai vândut. Nu mai pot să mă abțin. Nu mai eu știu cam ce eforturi colosale fac. Nimeni nu mai aduce bani de acasă. Dau la un sărac, dau la biserică, la un copil la olimpiadă. Anton ține o matematică bine aici”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad