Connect with us

Economic

Noul centru WorkTape Medical Botoșani a fost inaugurat astăzi FOTO&VIDEO

Published

on

La trei ani de la deschidere, centrul de recuperare medicală WorkTape Botoșani s-a mutat într-un spațiu modern, mult mai generos și care oferă pacienților condiții occidentale.

Inaugurarea noului spațiu a fost în ziua în care WorkTape a împlinit fix trei ani de funcționare. Fizioterapeutul Mihai Venedict, cel care a înființat acest centru de recuperare medicală, a spus că încă din perioada facultății și-a dorit să dezvolte un astfel de business în municipiul Botoșani și că deja se gândește la noi investiții.

Invitat special la inaugurarea centrului a fost Iulian Rotariu, pompierul botoșănean care de câțiva ani participă la ultramaratoane. De curând, pompierul botoșănean a câștigat ultramaratonul The Track, având de alergat 522 de kilometri în deșertul Australiei. De câteva luni, fizioterapeutul Mihai Venedict se ocupă de recuperarea medicală a sportivului iar colaborarea celor doi începe să dea rezultate.

La inaugurarea oficială a noului spațiu au venit o parte dintre pacienții și colaboratorii centrului. Aceștia au asistat la o prezentare a noutăților în domeniu precum și la un recital de muzică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad