Connect with us

Sport

Trei medalii de bronz cucerite de LPS Botoșani la CN de lupte

Published

on

Cu o săptămână înainte de sfârșitul anului școlar, în perioada 06-09 iunie 2019, la Tulcea s-a desfășurat Finala de Juniori 3, la care au participat peste 400 de  sportivi cu vârste cuprinse între 13 – 15 ani.

Luptătorii Liceului cu Program Sportiv Botoșani, participanți la această competiție au avut o comportare foarte bună,  trei dintre ei reușind să urce pe podiumul de premiere. Este vorba de: COZMA TEODOR- categoria de greutate 57  kg; COZMA LUCIAN -categoria 62 kg. și  IGNĂTESCU NICOLAS – categoria 68 kg.  Au mai fost aproape de medalii și sportivii: Tapoi Alexandru – cat. 44 kg.  și Pȋen Alexandru- categoria 75 kg care s-au clasat pe locul V.

De remarcat faptul că frații Cozma sunt componenți ai Lotului Național și au fost convocați să participe la Campionatul European U15, care se va desfășura ȋn perioada 27 – 30 iunie la Krakow  –  Polonia.

Sportivii au fost ȋnsoțiți de prof. Baciu Victor, care ȋi felicită atăt pe luptătorii participanți, cȃt și pe părinții acestora, pentru ȋncrederea acordată copiilor atunci cȃnd i-au ȋndrumat să practice acest nobil sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad