Connect with us

Sport

Valeriu Iftime insistă pentru galerie: “A fost multă vreme plătită”

Published

on

Din sezonul următor, FC Botoșani ar putea avea din nou galerie la meciurile de pe teren propriu. Patronul Valeriu Iftime i-a cerut președintelui Cătălin Anton să rezolve această problemă.

Patronul FC Botoșani a recunoscut că în trecut galeria FC Botoșani a fost plătită de către oficialii clubului iar la un moment dat câțiva ultrași au fost interziși iar ceilalți au refuzat să mai vină la meciuri.

“Galeria a fost foarte multă vreme plătită. Vreo șase-șapte au niște interdicții, că au fost niște lucruri petrecute pe acolo. S-au rupt în două. Eu personal spun că este o mare greșeală și îi reproșez lui Cătălin Anton că nu este în stare cu echipa lui de marketing să propună o galerie. Trebuie muncit aici”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

“Avem formidabilă nevoie unii de alții. Oamenii au nevoie de fotbal, de spectacol sportiv iar fotbalul are nevoie de spectatori. În lumea civilizată nu există meci de fotbal cu stadionul gol. Acolo trebuie să ajungem. Trebuie să lăsăm fiecare de la noi. Trebuie să facem un spectacol sportiv cât mai bun iar oamenii să vină ușor, ușor”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad