Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “În iarnă am vrut să-l dau afară…” VEZI ce spune despre jucătorii care au plecat

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani nu îi regretă pe jucătorii care au plecat la finalul sezonului trecut. El spune că i-a lăsat să plece deoarece are alte soluții la fel de bune sau chiar mai bune.

Mihai Roman a fost golgheterul FC Botoșani cu nouă goluri marcate dar oficialii clubului nu au insistat ca el să fie împrumutat încă un sezon de la CSU Craiova.

“Roman a plecat pentru că nu era jucătorul meu. Mihai e un băiat excepționat dar din păcate, nu rezistă la Craiova. Are nevoie de un vestiar care să-l înțeleagă și are nevoie de încredere. Abia în ultima lună a prins încredere și a jucat fotbal. În iarnă am vrut să-l dau afară dar Marius Croitoru mi-a spus: căutați să-l cumpărați pentru că e bun”, a spus Valeriu Iftime.

Un alt jucător care a plecat este italianul Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni străini care au ajuns în Liga 1. “Fabbrini este o pierdere mare la nivel de spectacol. La nivel de eficiență, o să vedem. Eu spun că nu am pierdut”, spune patronul FC Botoșani.

Oaidă, Fulop și Burcă au plecat deoarece Valeriu Iftime a vrut să le facă loc altor jucători în primul 11. Este vorba de Târșa, Ongenda și Chindriș.

“În locul lui Oaidă îl aveam pe Târșa care din păcate s-a accidentat. La momentul ăsta era peste Oaidă. Marian Târșă s-a pregătit extraordinar. Un ghinion colosal. A plecat Fulop pentru că noi trebuie să jucăm acolo cu Ongenda. Lui Andrei Burcă i-am dat drumul pentru că am nevoie de Chindriș. A mai venit Kay, un olandez. Este Miron, care anul viitor pleacă și el. Mai este Pițian”, afirmă Iftime.

Deși mai avea un an de contract cu FC Botoșani, Lossemi Karaboue a plecat la finalul sezonului trecut. Oficialii clubului nu l-au mai păstrat deoarece avea contract mare.

“Câte meciuri a jucat Karaboue? Puteam să-l țin rezervă cu contract de 7000? El joacă vreodată în fața lui Rodriguez. Am adus acum alt argentinian. Karaboue a văzut că nu poate juca la noi și a fost foarte civilizat. A spus că pleacă dacă îi dau voie. Am bătut palma și a plecat. Mai este Enriko Papa. La salariul lui Enriko Papa și cum joacă Enriko Papa…”, spune patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad