Connect with us

Politica

Primar exclus din PNL Botoșani

Published

on

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, a fost exclus din Partidul Național Liberal. Decizia a fost luată de Biroul Județean al PNL Botoșani ca urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile europarlamentare și a declarațiilor primarului, din ultimele luni.

Costel Romanescu a demisionat în această primăvară din toate funcțiile pe care le avea în Partidul Național Liberal și nu s-a ferit să-și critice șefii pentru deciziile luate. În același timp, el a lăudat unele măsuri ale Guvernului PSD ceea ce i-a deranjat pe liberali. Mai mult, Costel Romanescu, împreună cu alți doi primari PNL, au participat la alegerile din cadrul Filialei Județene PSD când la Botoșani au venit Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, Costel Romanescu a anunțat că nu se va implica în campania electorală și că vrea să vadă care este opțiunea cetățenilor din comuna Păltiniș. Pentru că nu s-a mai implicat, PNL nu a mai obținut 70-80% așa cum s-a întâmplat la alte alegeri ci a pierdut în fața PSD-ului. Ca urmare a neimplicării în campania electorală și a declarațiilor făcute în ultimele luni, Biroul Politic Județean al PNL a decis să-l excludă pe Costel Romanescu din partid.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad