Connect with us

Educatie

Paradă a costumelor ECO realizată de elevii Școlii Nr. 12 Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Un grup de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani au organizat de Ziua Mondiala a Mediului Înconjurător, o paradă a costumelor ECO, la Cinematograful Unirea din municipiu.

Elevii clasei a II-a C, de la Școala Gimnazială nr. 12, Botoșani, îndrumați de profesorii Tamara Palade și Loredana Avasiloaei au prezintat costumații confecționate exclusiv din materiale reciclabile. Elevii în colaborare cu doamnele profesoare și părinții au realizat costume deosebite, ingenioase din hârtie, carton, plastic ,nylon, rafie etc. Ei au defilat arătând că și deșeurile pot prinde viață. Cei mici au învățat despre ecologie, reciclare, refolosire, dar mai ales despre importanța păstrării unui mediu curat și sănătos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare.

La finalul paradei, elevii clasei aII-a C STEP BY STEP, frumos costumați, le-au transmis mesaje și celor mari printr-un moment artistic “Zece pași de urmat spre ecologie”.

Mesajul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 12 a fost ,,Dacă arunci gunoaie în natură, s-ar putea ca și natura sa se răzbune pe tine într-o bună zi”.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad