Connect with us

Evenimente

Șoferi cercetați penal din cauza alcoolului

Published

on

Sâmbătă, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Săveni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Dorohoi a oprit pentru control pe raza comunei Hilişeu-Horia un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Sauceniţa, au oprit pentru control un vehicul condus de un bărbat de 58 de ani din aceeaşi localitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia controlului s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reţinut.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad