Connect with us
banner ad

Politica

VIDEO. Deputatul Mihaela Huncă iese la atac: “Vreau să știu cine a mințit”

Published

on

Drumul Botoșani – Tg. Frumos rămâne în stadiul de promisiune. Ministrul Transporturilor a fost de mai multe ori la Botoșani în acest an, de fiecare data a promis începerea lucrărilor la cel mai importat drum din județ dar totul a rămas la stadiul de promisiune. Nici măcar nu s-a intervenit pentru plombarea gropilor de pe acest drum care în acte este european.

Licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrările la drumul Botoșani – Tg.  Frumos a fost demarată în primăvara anului trecut. În loc să desemneze un câștigător, în luna februarie a acestui an, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anulat licitația și a anunțat că va relua procedura.

Suntem, în luna iunie iar șefii companiei dau termene peste termene dar nu se întâmplă nimic concret. În tot acest timp, ministrul Transporturilor a venit la Botoșani și de fiecare dată a promis același lucru. Deputatul Mihaela Huncă a ieșit la atac și susține că botoșănenii sunt mințiți de aproximativ doi ani și că este o lipsă de respect a celor care conduc  Ministerul Transporturilor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )