Connect with us

Politica

VIDEO. Deputatul Mihaela Huncă iese la atac: “Vreau să știu cine a mințit”

Published

on

Drumul Botoșani – Tg. Frumos rămâne în stadiul de promisiune. Ministrul Transporturilor a fost de mai multe ori la Botoșani în acest an, de fiecare data a promis începerea lucrărilor la cel mai importat drum din județ dar totul a rămas la stadiul de promisiune. Nici măcar nu s-a intervenit pentru plombarea gropilor de pe acest drum care în acte este european.

Licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrările la drumul Botoșani – Tg.  Frumos a fost demarată în primăvara anului trecut. În loc să desemneze un câștigător, în luna februarie a acestui an, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anulat licitația și a anunțat că va relua procedura.

Suntem, în luna iunie iar șefii companiei dau termene peste termene dar nu se întâmplă nimic concret. În tot acest timp, ministrul Transporturilor a venit la Botoșani și de fiecare dată a promis același lucru. Deputatul Mihaela Huncă a ieșit la atac și susține că botoșănenii sunt mințiți de aproximativ doi ani și că este o lipsă de respect a celor care conduc  Ministerul Transporturilor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad