Connect with us

Sport

Botoșăneanul Adrian Anton a cucerit aurul la CN de lupte

Published

on

Botoșăneanul Adrian Anton a cucerit un nou titlu de campion naținal la lupte greco-romane, la categoria de vȃrstă cadeți. Sportivul legitimat la LPS Botoșani, a concurat la categoria 55 kilograme a turneului final care s-a desfașurat la Constanța, ȋn perioada 31 mai – 02 iunie 2019.

În urmă doar cu trei săptămni, Adrian Anton a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere și la finala Cluburilor Sportive Școlare.

La turneul final de la Constanța, au participat peste 400 de sportivi, la cele trei stiluri de lupte. Botoșăneanul Adrian Anton a reușit să-și ȋnvingă toți adversarii și să obțină medalia de aur dar și dreptul de a participa la competițiile continentale și mondiale  ce vor urma.

“De menționat este faptul că sportivul nostru s-a pregătit foarte serios pentru competițiile la care a fost medaliat, fiind prezent și la turneele de verificare din Republica Moldova, unde a fost însoțit tatăl său, Anton Viorel.

O meritată medalie de bronz a obținut și sportivul Lungu Sergiu la categoria 110 kg, elev al L.P.S. Botoșani. După ce a fost ȋnvins de cȃștigătorul categoriei s-a mobilizat și a reușit să-și depășească adversarii și să urce pe podiumul de premiere”, a precizat Victor Baciu, antrenorul coordonator al secției de lupte de la LPS Botoșani.

Aproape de medalii au mai fost și sportivii Ionuț Bȋgu (locul IV la cat. 48 kg), Andrei Andriesei (locul V- cat. 51 kg), Adrian Șovan (locul V – cat. 55 kg.), Mihai Miron (locul V – cat. 85 kg) și Eduard Ionescu (locul V – cat 110 kg). Sportivii botoșăneni au fost pregătiți de profesorii Baciu Victor, Iacob Dan, și Sandu Andrei Drăguțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad