Connect with us

Administratie

7-9 iunie: Festivalul racilor și fructelor de mare la Cornișa

Published

on

La sfârșitul acestei săptămâni, o companie din București va organiza un festival al racilor și fructelor de mare în parcul de agreement Cornișa.

Consilierii locali au aprobat astăzi un proiect de hotărâre pentru organizarea în perioada  7-9 iunie a Festivalului racilor și a fructelor de mare în parcul de agrement Cornișa.  Evenimentul va fi organizat de o companie din București în parteneriat cu Direcția de  Servicii Publice, Sport și Agrement, cea care administrează parcul de agrement Cornișa. Festivalul racilor și fructelor de mare va fi organizat pe o suprafață de 100 de metri pătrați iar toate costurile vor fi suportate de către firma bucureșteană.

“Am primit o solicitare de la un agent economic, am transmis-o către Consiliul Local. E un pionerat și pentru noi și vrem să vedem impactul. Va fi o tavernă cu raci, fructe de mare. Urmează să discutăm detaliile cu administratorul companiei. E un început. Am solicitări pentru a face un week-end de Street Food cu rulote specifice”, a spus Eugen Țurcanu.

Directorul DSPSA Botoșani, spune că în perioada următoare se vor organiza mai  multe evenimente de acest gen în parcul de agrement Cornișa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad