Connect with us

Administratie

O instituție a primăriei va vinde bere și pizza la Cornișa

Published

on

Soluție de avarie găsită pentru a asigura asigura băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, sanvișuri și pizza în incinta parcului de agrement Cornișa. Până vor veni agenții economici care și-au exprimat intenția de a deschide terase și restaurante, DSPSA se va autoriza și va vinde o gamă redusă de produse.

În urmă cu trei ani, primăria Botoșani a demarat o procedură privind consionarea unor suprafețe de teren agenților economici în vederea desfășurarii activității comerciale. Șase agenți economici și-au exprimat atunci dorința numai că în primăvara acestui an s-a constatat că în contractul de finanțare se interzice activitatea comercială. Între timp, s-au făcut demersuri și s-a obținut aprobarea concesionării. Problema este că va mai dura câteva luni până când agenții economici vor reuși să obțină toate documentele și avizele și vor putea realiza investițiile.

“DSPSA va comercializa anumite produse în zona piscinei interioare și exterioare plus în patinoar. Noi am demarat procedura de angajare a unui administrator și doi bufetieri. Se vor comercializa apă, sucuri, înghețată, bere, produse preambalate gen snacksuri, chipsuri. Dacă ne va permite DSV-ul vom comercializa sanvișuri, salate și pizza. Noi vom cumpăra toate aceste produse și le vom revinde. Să nu se înțeleagă că DSPSA va produce pizza și sandvișuri”, a spus Eugen Țurcanu directorul DSPSA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad