Connect with us

Administratie

11 case și trei drumuri afectate în urma ploilor de ieri

Published

on

În urma ploilor abundente din cursul zilei de marți, au fost afectate opt unități administrativ-teritoriale, respectiv Cotusca, Dangeni, Hlipiceni, Manoleasa, Todireni, Rauseni, Cristinesti si Pomarla.

Pompierii militari si voluntari au intervenit pentru a scoate apa si mâlul din 11 case: șase din Todireni, patru din Cernesti si una din Crasnaleuca (comuna Cotusca).
Totodată, s-a intervenit pentru evacuarea apei si a mâlului din 23 de curți: două din localitate Crasnaleuca (comuna Cotusca), patru din Iacobeni (comuna Dangeni), patru din Hlipiceni, una din Zahoreni (comuna Manoleasa), șase din comuna Rauseni si sase din comuna Todireni. Trei portiuni de drumuri județene, DJ 297, DJ 282 H si DJ 297 au fost acoperite de aluviuni.

Trei persoane in varsta din Todireni au fost evacuate preventiv din locuințe pe timpul manifestării fenomenelor meteorologice prognozate. Acestea s-au întors acasă imediat dupa ce încetarea ploii.

De asemenea, două persoane care se aflau intr -un autoturism care nu a mai putut înainta pe DJ 297 (raza localității Cernesti) au fost evacuate de pompieri. Urmează ca autoritatile locale sa evalueze pagubele.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad