Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. 25 de medalii cucerite de botoșăneni la Bratislava Open FOTO

Published

on

În week-end-ul trecut, a avut loc în capitala Slovaciei un puternic turneu internațional de taekwondo. La “Bratislava Open – Korean Ambassador’s Cup 2019” la Taekwondo WT – Sport Olimpic, au participat 500 de sportivi legitimați la 33 cluburi din 11 țări (Austria, Slovacia, România, Israel, Ungaria, Spania, Serbia, Ucraina, Italia, Cehia și Croația).

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 15 de sportivi.

Medaliații de la acest turneu internațional sunt următorii:

LOCUL 1 :Diana MATEI (2 medalii), Mihai TUDOSAN, Andreea CORDUNEANU, Andrei ANDRUȘ, Mario TOFAN și Denis MATEI.

LOCUL 2 : Octavian BUDACĂ (2 medalii), Cristian SENCIUC (2 medalii), Andreea IGNAT, Florin RACLEȘ, Miruna ANICULĂESĂ, Mario TOFAN, Andreea CORDUNEANU, Andrei ANDRUȘ și Denis MATEI.

LOCUL 3 : Bianca COSTIC (2 medalii), Richard CHELARIU, Gabriel DÎRVARIU, Andrei CRĂCIUN, Miruna ANICULĂESĂ și Florin RACLEȘ.

În luna mai, botoșănenii au participat la Campionatul Național Universitar cu 2 sportivi, obținând medalia de bronz prin Alexandra HĂNIȘTEANU (AS Brilliant Taekwondo) și medalia de aur prin George HOBJILĂ (CS Botoșani.) Rezultatele obținute de sportivul George Hobjilă în anul 2019 i-au adus selecționarea în lotul național și va reprezenta România la a 30-a ediție a Universiadei de Vară, ce se va desfășura la Napoli, ceea ce reprezintă o premieră pentru Taekwondo-ul botoșănean.

Această deplasare a putut fi realizată cu sprijinul părinților sportivilor participanți, a Farmaciei Anca (ce sprijină sportivii din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului, Mihai Tudosan și Florin Racleș pentru acest turneu) și al Euroglass (ce o sprijină pe sportiva Andreea Ignat).

„Mă bucur că dovedim de fiecare dată că în Botoșani se face Taekwondo de calitate. Aceste rezultate deosebite ne dau puterea de ne continua activitatea cu profesionalism. Ne vom pregăti serios în această vară pentru Campionatele Europene din toamnă și așteptăm un rezultat glorios din partea lui George Hobjilă la Napoli”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad