Connect with us

Evenimente

Șoferi cercetați penal din cauza alcoolului

Published

on

În week-end-ul trecut, polițiștii botoșăneni au organizat o nouă acțiune pentru depistarea șoferilor care au consuma băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din oraşul Bucecea. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooscopică, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, un echipaj de poliţie rutieră a oprit pe drumul judeţean DJ 298A, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani din localitatea Mileanca. S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, poliţiştii municipiului Botoşani aflaţi în serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză de 75 km/h, într-o zonă cu restricţie de viteză la 50 km/h.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr 9 Vlăsineşti aflaţi în serviciul de patrulare, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din localitatea Ripiceni. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, s-a sprocedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad