Connect with us

Evenimente

Șoferi cercetați penal din cauza alcoolului

Published

on

În week-end-ul trecut, polițiștii botoșăneni au organizat o nouă acțiune pentru depistarea șoferilor care au consuma băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Sâmbătă, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din oraşul Bucecea. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooscopică, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, un echipaj de poliţie rutieră a oprit pe drumul judeţean DJ 298A, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani din localitatea Mileanca. S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, poliţiştii municipiului Botoşani aflaţi în serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză de 75 km/h, într-o zonă cu restricţie de viteză la 50 km/h.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr 9 Vlăsineşti aflaţi în serviciul de patrulare, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani din localitatea Ripiceni. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, s-a sprocedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )