Connect with us

Politica

Pro România a trecut de 10% în Botoșani, Dorohoi și Săveni

Published

on

Filiala Botoșani a Partidului Pro România este pe primul loc în Moldova în ceea ce  privește rezultatele la alegerile europarlamentare. În municipiile Botoșani și Dorohoi și în orașul Săveni s-au obținut cele mai bune rezultate.

Partidul Pro România a produs surpriza la alegerile europarlamentare de duminica trecută. Deși este o formațiune politică înființată în urmă cu doar jumătate de an, Pro  România a depășit opt procente în județul Botoșani. Deputatul Mihaela Huncă,  coordonatorul filialei județene Botoșani a Partidului Pro România a spus că rezultatele  obținute sunt foarte bune ținând cont că a avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a se organiza și a pregăti aceste alegeri.

“Nu am cuvinte destule să mulțumesc botoșănenilor pentru exemplarul simț civic de care au dat dovadă. Procentul de 8,57% obținut de Pro România la Botoșani ne onorează. La nivel național, suntem a patra putere politică. Acum, Pro România are și grup parlamentar. Pro România nu a negociat cu nimeni, nici cu PNL, nici cu PSD. Nu am făcut nicio înțelegere și nici nu vom face niciun fel de negociere. Pro România va merge pe drumul său. Pro România Botoșani e o organizație mult mai mare și are în continuare ușile deschise către toți cetățenii de bună credință, care vor să se implice în proiectele comunității. Chiar încă de luni am avut cereri pentru a intra în partidul Pro România. Sunt oameni care nu au mai făcut politică. Sunt și persoane de la PSD și ALDE”, a spus Mihaela Huncă.

“Obiectivul principal a fost acela de a trece pragul. Având în vedere că în șase luni a trebuit să ne organizăm la nivelul județului și a întregii țări, cred că procentul este foarte bun. Suntem în primele zece județe din țară și pe primul loc în Moldova. Plecând de la zero, acest procent este foarte bun. Procentul este foarte bun în mediul urban. La Botoșani am obținut aproape 11%, la Dorohoi am obținut 10,3% iar la Săveni avem 10%”, a mai spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad