Connect with us

Administratie

Consilierul județean Radu Anton vrea să doneze un teren CJ-ului pentru aterizarea elicopterelor SMURD

Published

on

Un consilier județean vrea să doneze Consiliului Județean o bucată de teren pentru a  realiza un heliport necesar aterizării elicopterelor SMURD. Anunțul a fost făcut în  ședința de Consiliu Județean de joi.

Consilierul județean Radu Anton, fostul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, este revoltat că de ani buni se tot vorbește despre realizarea unui heliport dar nu se face nimic. În momentul de față, elicopterele SMURD care vin la Botoșani pentru a prelua pacienți, aterizează la poligonul ACR sau la unitatea militară. Anton a transmis că este dispus să ofere Consiliului Județean o suprafață de teren pentru a realiza acest heliport.

“Vorbim de ani de zile de un teren pentru aterizarea elicopterelor. Nu găsim un teren de 30 pe 30 de metri, pe care să-l betonămși să-I punem o instalație de balizaj pentru a veni elicopterul la Botoșani, inclusiv pe timp de noapte. Personal declar că eu cedez teren la Vorona, dacă e nevoie, de trei ori mai mult. Să găsim o soluție. Asta arată că suntem total incompetenți”, a spus Radu Anton.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad