Connect with us

Sport

Turneu de fotbal cu 120 de copii organizat de 1 Iunie, în tabăra Agafton FOTO&VIDEO

Published

on

Un om de afaceri botoșănean, împreună cu un professor de Educație Fizică, au organizat în Tabăra Codrii de Aramă de la Agafton, un turneu de fotbal la care au participat aproximativ 120 de copii din Dersca, Vorona, Curtești, Lozna și municipiul Botoșani.

A fost un cadou făcut acestor copii care au avut ocazia să participe la competiții de fotbal și șah, au socializat, s-au distrat iar la final au fost premiați. Este pentru al treilea an consecutiv când omul de afaceri Maricel Maxim organizează Cupa 1 Iunie și spune că se va implica în continuare în astfel de acțiuni la care participă copiii.

“Avem în jur de 120 de copii din întreg județul Botoșani care joacă fotbal, pe categorii de vârstă. Copiii se simt minunat, este o vreme prielnică pentru fotbal. Scopul este de a scoate copiii din fața televizoarelor, tabletelor și telefoanelor. Îi provocăm să facă mișcare, își doresc să câștige, să fie premiați. Toată lumea va câștiga, în primul rând copiii pentru că fac mișcare. La finalul meciurilor, avem premierea după care stau la masă și vor comenta participarea la această competiție”, a precizat Miaricel Maxim.

Organizatorii au vrut să ofere o șansă tuturor copiilor și au impus echipelor participante să aibă inclusiv copii cu cerințe speciale sau copii de etnie rromă.

“Am încercat să integrăm copiii proveniți din medii dezavantajate, copii din familii monoparientale, copii cu cerințe educative speciale. Cred că este ceva inedit. Am impus echipelor participante să aibă cel puțin doi copii cu CES sau copii de etnie rromă”, a spus profesorul Cristian Gherasim.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad