Connect with us

Evenimente

Premieră în orașul Ștefănești. Spectacol cu 450 de copii, mascotele Disney și cadouri FOTO

Published

on

Primăria orașului Ștefănești a organizat în această dimineață un spectacol cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Aproximativ 450 de copii din Ștefănești și localitățile arondate au venit la eveniment.

Prima parte a spectacolului a fost organizat în parcarea de lângă sediul primăriei după care cu toții s-au mutat în casa de cultură deoarece ploaia le-a dat peste cap toate planurile. Evenimentul a fost o premieră pentru această zonă a județului iar organizatorii au reușit să le facă o mare bucurie celor mici. În afara spectacolului cu muzică și mascotele Disney, primarul Florin Buțura a oferit 450 de diploma și cadouri copiilor prezenți.

“Am avut 450 de copii la acest eveniment. A fost un spectacol cu mascote, muzică și alte activități. Le-am oferit tuturor copiilor prezenți câte o diplomă, dulciuri, sucuri. Vremea ne-a stricat puțin planurile. Am făcut prima parte în parcarea primăriei după care la Casa de Cultură. Am făcut anul trecut o activitate la primărie și am văzut că au venit mulți copii. Anul acesta am preferat să fac un spectacol de amploare și mă bucur că toți au fost mulțumiți”, ne-a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Activitatea a fost organizată în mare parte cu bani de la sponsori.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad