Connect with us

Sport

Iftime: “Avem vreo patru care vin să semneze. Toți sunt străini”

Published

on

FC Botoșani va avea aceeași strategie ca în sezonul trecut. Se va baza în special pe jucători străini care vor veni liberi de contract și care acceptă contracte de maxim 5000 de euro lunar.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că până la reunirea lotului ar mai putea pleca doi-trei jucători. Este vorba de Buș, Soiledis și Burcă.

“Trebuie să văd ce fac cu Buș pentru că nu a performat la noi. E de discutat și la Soiledis. Pentru postul de fundaș stânga îi avem pe Soiledis și Marcel dar unul dintre ei va rămâne. Nu îi țin pe amândoi, mai bine cresc un copil. Pentru Burcă s-ar putea să am o ofertă. Dacă el vrea să plece, îi dau drumul. Eu țin mult la Chindriș. Mai avem un fundaș central olandez”, a spus Valeriu Iftime.

În locul jucătorilor care au plecat deja, vor fi aduși fotbaliști străini. Oficialii clubului nu vor să mizeze foarte mult pe fotbaliști români și îi preferă pe cei străini.

“Avem vreo patru care vin să semneze. Toți patru sunt străini. Din România am luat niște copii. Am avut o discuție cu Marius Croitoru și Cătălin Anton. Cu siguranță pot face o echipă bună și știu ce am de făcut. Față de anul trecut, acum avem mai multe șanse să aducem fotbaliști. Mai fac niște selecții la echipa a doua și mai aduc niște jucători”, a adăugat patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad