Connect with us

Educatie

Activitățile organizate de Ziua Copilului, întrerupte de ploaie

Published

on

Pompierii botosaneni impreuna cu aproximativ 1000 de copii au salvat copilaria cu tot ceea ce implică ea: joacă, zâmbete, imbratisari si educatie. Misiunea a fost condusa de pompierul Sam.

Copiii i-au ajutat pe ursuletul Daisy si cățelul Aky sa coboare din tobogan. Misiunea de salvare nu a fost una usoara. Echipați cu costume de intervenție, micii pompieri  au deschis o usa,  au trecut printr-un tunel, au salvat ursuletul sau cățelul de pe tobogan si i -au predat voluntarilor din cadrul programului național “Salvator din pasiune”, au alergat printre jaloane si au stins un incendiu imaginar. Au fost răsplătiți cu diplome,  dulciuri și multe aplauze.

Au fost multe zâmbete, îmbrățișari,  dar si lacrimi din partea celor mai “infocați ” salvatori, care nu doreau să se mai deșartă de  costumele de intervenție, de  Sam Pompierul, de Daisy sau pe Aky. “1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!” este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență.  Activitatea s-a desfășurat în fata Muzeului Județean Botoșani.

Pompierii botosaneni mulțumesc tuturor celor care i s-au  sprijit in misiunea de salvare a copilăriei.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad