Connect with us

Politica

Încep execuțiile în PSD. Doina Federovici este pe lista neagră

Published

on

Partidul Social Democrat stă pe un butoi cu pulbere, sunt mai multe tabere și deja s-ar fi făcut o listă neagră a liderilor de filiale care vor fi executați. Printre aceștia se numără și Doina Federovici, recent aleasă în funcția de președinte al Filialei Județene PSD Botoșani.

Potrivit site-ului Stiripesurse.ro, lista celor care urmeaza sa fie executati la organizatiile din tara a fost deja facuta. In ultimele doua zile au avut loc doua intalniri, una la Guvern si una la Parlament intre Dancila, Paul Stanescu, Ciolacu si Badalau pentru sa stabili lista neagra.

Astfel, primul pe lista celor executati s-ar afla Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, cel mai apropiat lider local de Liviu Dragnea.

Urmatorii pe lista ar fi Doina Fedorovici de la Botosani, in locul ei urmand sa fie pus presedintele consiliului judetean Costica Macaleti, Iulian Iacomi de la organizatia Calarasi care va fi inlocuit de Ciprian Pandea, Marius Dunca de la Brasov inlocuit cu deputatul Mihai Mohaci (cel care plecase la Pro Romania si a revenit), Luminita Jivan de la Caras Severin ar urma sa fie schimbata cu vicepresedintele consiliului judetean iar la Ilfov Gigi Bolintineanu considerat omul de casa al lui Dragnea si secretarul general Puiu Florian inlocuiti cu apropiatii ai Gabrielei Firea. La Constanta, Felix Stroe ar urma sa fie inlaturat si inlocuit de senatorul Nicolae Moga care are insa un concurent serios in Liviu Brailoiu care a ratat sansa de a fi ministru.

Citește mai mult pe Stiripesurse.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad