Connect with us

Sport

FC Botoșani are un nou antrenor: “Este un tip excepțional, știe fotbal…”. SURPRIZELE DIN STAFF

Published

on

Liviu Ciobotariu se desparte mâine de FC Botoșani iar duminică va fi în Liban unde va semna cu federația din această țară, urmând a fi noul selecționer. Valeriu Iftime s-a decis repede în privința viitorului antrenor al FC Botoșani și a făcut anunțul oficial.

Noul antrenor principal va fi Mariu Croitoru, actualul director tehnic al echipei.

“Eu îl aștept pe Liviu să-și finalizeze negocierea cu cei din Liban. El merge duminică să negocieze contractul final. În condițiile în care semnează, prima opțiune este Marius Croitoru. Este un tip excepțional, știe fotbal, cam toți jucătorii de până acum i-a adus el. Știe foarte bine ce s-a întâmplat în clubul nostru. Eu zic că merită o șansă. Eu cred că Marius poate fi o soluție. E și varianta a doua. Dacă văd în cantonament că lucrurile nu funcționează, caut un antrenor”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani a anunțat și două reveniri. Ovidiu Chiribici va fi preparator fizic în sezonul următor iar Alin Bordeanu va fi antrenor cu portarii. În momentul de față, Valeriu Iftime caută un tehnician cu licența PRO deoarece Marius Croitoru nu poate fi antrenor principal în acte

“Vine Chiribici pe postul de preparator fizic și Alin Bordeanu va fi antrenor cu portarii. O să mai caut un antrenor cu experiență care să aibă licență. Marius abia obține licența A. Am vorbit cu Liviu, el rămâne consilierul meu. Un fel de director tehnic de la distanță. În măsura în care ceva nu funcționează acolo, poate să se întoarcă”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )