Connect with us

Administratie

Nova Apaserv va primi aproape un milion de euro de la Consiliul Județean

Published

on

Consiliul Județean va vira în conturile societății Nova Apaserv aproximativ un milion de  euro. Din acești bani vor trebui plătite restanțele către furnizori și făcute achiziții de utilaje necesare intervenției la avarii.

În ședința de Consiliu Județean din această săptămână va fi supus spre aprobare un proiect privind majorarea capitalului social al Nova Apaserv. După aprobarea proiectului,  Consiliul Județean va vira în conturile operatorului de apă suma de 4,3 milioane de lei.  Aproape 2,3 milioane de lei sunt pentru stingerea datoriilor restante, un milion de lei pentru un program de contorizare și aproape 900.000 lei pentru plata avansului achiziției de utilaje. Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, spune că operatorul de apă trebuie susținut financiar deoarece nu poate fi eficient din punct de vedere economic.

„În ședința de joi vom aloca banii solicitați. Este un balon de oxigen pentru operatorul de apă. Probabil, Consiliul Județean va trebui să facă periodic acest lucru”, a spus Costică Macaleți.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad