Connect with us

Politica

Macaleți este ironic cu șefii PSD Botoșani: „Rezultatele sunt excepționale”

Published

on

Președintele Consiliului Județean Botoșani, fost parlamentar PSD și fost președinte al organizației municipale PSD Botoșani, a comentat într-un mod ironic rezultatele alegerilor europarlamentare. El a spus că rezultatele obținute de PSD Botoșani sunt excepționale.

Alegerile europarlamentare de duminică au demonstrat că PSD începe să piardă teren inclusiv în județul Botoșani unde de obicei câștiga la diferență mare față de celelalte partide. Și de această dată a câștigat dar la o diferență de numai trei procente în fața liberalilor. Întrebat despre alegerile europarlamentare, social democratul Costică Macaleți a comentat într-un mod ironic victoria PSD la Botoșani.

“La Botoșani, rezultatele sunt excepționale. PSD a câștigat alegerile. Dacă mobilizarea era mai bună, diferența era mai mare”, a spus Macaleți.

După condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare, premierul Viorica Dăncilă i-a luat  locul la conducerea Partidului Social Democrat.

„Îmi e greu să fac o analiză. Mai este de lucrat. N-am calificarea de a face comentarii. Cei din Consiliul Național vor decide. Se pot întâmpla diverse lucruri dar nu comentez”, a mai spus Costică Macaleți.

Costică Macaleți a evitat să spună cine ar fi potrivit să preia conducerea PSD la nivel național. De asemenea, el nu a vrut să comenteze nici ceea ce se întâmplă pe plan local unde deputatul Răzvan Rotaru cere demisii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )