Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dinamo 1-0. VICTORIE LA ULTIMUL MECI PE MUNICIPAL

Published

on

FC Botoșani învinge pe Dinamo în ultimul meci jucat pe Municipal, în acest sezon. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mihai Roman în minutul 8.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 8 prin Mihai Roman care a marcat un gol spectaculos , după o pasă a lui Fabbrini. Trei minute mai târziu, Ongenda are șansa de a majora scorul. Patache șutează de la 30 de metri dar mingea trece pe lângă poarta lui Mandanda. În minutul 20, Papa reia cu capul din interiorul careului dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Cu două minute înainte de pauză Burcă are o șansă mare de gol dar trimite pe lângă poartă.

În partea secundă, Dinamo a început mai bine dar prima ocazie aparține gazdelor în minutul 60. Patache centrează de pe dreapta dar Roman reia pe lângă poartă din șase metri. Patache șutează la colțul scurt dar Mandanda respinge.

În minutul 86, Fabbrini a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor. Fanii botoșănenii i-au scandat numele italianului care foarte probabil este la ultimul meci pentru FC Botoșani. În prelungiri, Piftor țutează de la 30 de metri dar Mandanda de sub bară.

Partida s-a încheiat cu victoria FC Botoșani care contează mai mult pentru palmares.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )