Connect with us

Sport

Rodriguez rămâne, Burcă ar putea pleca: „Săptămâna viitoare voi avea o discuție”

Published

on

Deși are o ofertă din Polonia, mijlocașul Jonathan Rodriguez nu va pleca în această vară de la FC Botoșani. În schimb, fundașul Andrei Burcă are șanse mari să se transfere la o echipă din străinătate.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că nu vor fi vânduți jucători de bază în condițiile în care posturile din echipă nu vor fi acoperite.

„A plecat Fulop, mai sunt două-trei oferte pe care le chibzuim foarte bine. Nu pleacă nimeni dacă nu avem ce pune în loc, nu pleacă nimeni dacă are marjă de creștere. Sunt câțiva fotbaliști care pleacă dar oricând putem să facem o echipă bună. Pleacă Oaidă dar în locul lui este Marian Târșă. Trebuie să ne gândim foarte bine ce facem cu Chindriș. Este jucător de 20 de ani. Dacă face 20 de meciuri la Liga 1, este jucător de națională. Trebuie să ne gândim la Corban, la Piftor și la alți copii de la echipa a doua. Rodriguez rămâne. El a avut o ofertă pe care a refuzat-o el și pe urmă eu. A spus că vrea la un club mai mare și pe mai mulți bani. L-am apreciat mai ales că el nu este un jucător plătit prost”, a spus Valeriu Iftime.

Șanse mari să plece are fundașul Andrei Burcă. Acesta are mai multe oferte de la cluburi din străinătate.

„Săptămâna viitoare voi avea o discuție pe subiectul lui Andrei. El este un jucător care poate juca la alt nivel, vrea mai mult de la el. Poate să plece. Nu avem niciun post în care suntem descoperiți”, a spus Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )