Connect with us

Politica

REACȚIILE liberalilor Șoptică, Flutur și Iliuță: „Sunt extraordinat de fericit că după șapte ani și 20 de zile PSD-ul a pierdut” VIDEO

Published

on

Liberalii își fac deja planuri de guvernare după alegerile europarlamentare de astăzi și se gândesc chiar la alegeri anticipate la finalul acestui an.

Costel Șoptică, președinte Org. Județeană PNL Botoșani: Nu suntem surprinși de rezultatele obținute astăzi. După numărarea voturilor vom fi pe primul loc și ne dorim să ajungem în Europa, să reprezentăm cu cinste România. Poate avem șansa să ajungă și un parlamentar din Botoșani în Parlamentul European. Sunt puțin surprins de prezența la vot la nivel național. La nivel județean, prezența la vot este cea pe care am scontat-o și sperăm să fim înaintea PSD-ului. Nu neapărat că oamenii din Botoșani nu ies la vot. Nu avem atâția oameni în județul Botoșani, din păcate. Datorită PSD-ului oamenii au plecat la muncă în străinătate. (…) Ușa PNL este deschisă, la intrare și la ieșire. (…) Să vedem cum decurg lucrurile politic, să cerem alegeri anticipate odată cu alegerile prezidențiale.

Cătălin Flutur, primar Botoșani: Sunt extraordinar de fericit că după șapte ani și 20 de zile PSD-ul a pierdut. A pierdut clar, a pierdut în fața dreptei. Felicit toți colegii care au muncit extraordinar. După șapte ani și 20 de zile, în sfârșit dreapta câștigă un scrutin în România.

Viorel Iliuță, președinte Org. Municipală PNL Botoșani: Eu sunt bucuros că dreapta câștigă, în sfârșit într-un județ dominat de PSD. Împreună cu USR și PMP, punem capăt dominației PSD. Urmează alegeri prezidențiale unde vă asigur că vom câștiga.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )