Connect with us

Administratie

DJST Botoșani are cel mai mic buget din ultimul deceniu

Published

on

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret abia a primit bugetul pentru activitățile sportive și de tineret din 2019 dar în scurt timp va rămâne fără bani. Bugetul alocat în 2019 este cel mai mic din ultimul deceniu.

Radu Humelnicu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani, spune că este cel mai mic buget alocat activităților sportive în ultimii zece ani. Pentru organizarea activităților sportive și acordarea de premii la competiții, bugetul este aproape finalizat deși nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Au mai rămas banii care vor fi împărțiți cluburilor și asociațiilor sportive, pe baza de proiecte. La acest capitol suma totală este de 45.000 lei.

„Din păcate este cel mai mic buget din ultimii ani pentru activitățile sportive. Salvează puțin acest concurs de proiecte pentru structurile sportive, pe care l-am demarat. Acesta avem 45.000 lei, maxim 9000 lei pe club. O să vedem cine se înscrie pentru accesarea acestor fonduri. Inclusiv pe zona de tineret bugetul este mai mic. Pentru tabere sociale și naționale este mai mic. Încercăm să ne descurcăm cu ce avem”, a spus Radu Humelnicu, directorul DJST Botoșani.

Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret speră să realizeze venituri proprii mai mari în tabăra de la Agafton astfel încât să își desfășoare activitatea în condiții normale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )