Connect with us

Sport

Valeriu Iftime nu își dorește revenirea lui Cornel Șfaițer la FC Botoșani. VEZI ce spune despre acest subiect

Published

on

Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime s-au întâlnit la deschiderea parcului de agrement Cornișa și au discutat minute bune dar șansele de a colabora din nou sunt mici în acest moment.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a lăsat de înțeles că nu va relua colaborarea cu fostul președinte al clubului. Cornel Șfaițer s-a retras vara trecută din fotbal și a evitat să comenteze motivele care l-au determinat să plece de la FC Botoșani.

„Am vorbit cu Cornel. Îmi e prieten. El a plecat din fotbal… Trebuie să găsim o cale de a munci aici. Cornel nu a fost un om care să investească în fotbal. El a fost un manager foarte bun, un amic foarte bun, un om care are cunoștințe despre fotbal. Nu am vorbit de revenirea în fotbal, am vorbit ca oameni, ca prieteni. O să vedem, avem multe alte proiecte de discutat. La momentul acesta nu am o idee foarte clară dacă vine sau nu Cornel. A făcut un pas în spate și vorba lui Doru Popa: noi am făcut un pas în față. Sper să găsesc o soluții pentru a configura ceva. Îmi e dor să fiu cu Cornel într-o echipă, ca acum mulți ani numai că s-au schimbat mult realitățile. Ceea ce facem noi acum, trebuie să ne găsim locurile ca să fim eficienți. Echipa a funcționat, nimeni nu e de neînlocuit. Obiectivul meu este ca acest club să meargă fără mine. Dacă cineva vine și spune că îl ține încă cinci ani, eu plec mâine”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )