Connect with us
banner ad

Sport

Valeriu Iftime nu își dorește revenirea lui Cornel Șfaițer la FC Botoșani. VEZI ce spune despre acest subiect

Published

on

Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime s-au întâlnit la deschiderea parcului de agrement Cornișa și au discutat minute bune dar șansele de a colabora din nou sunt mici în acest moment.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a lăsat de înțeles că nu va relua colaborarea cu fostul președinte al clubului. Cornel Șfaițer s-a retras vara trecută din fotbal și a evitat să comenteze motivele care l-au determinat să plece de la FC Botoșani.

„Am vorbit cu Cornel. Îmi e prieten. El a plecat din fotbal… Trebuie să găsim o cale de a munci aici. Cornel nu a fost un om care să investească în fotbal. El a fost un manager foarte bun, un amic foarte bun, un om care are cunoștințe despre fotbal. Nu am vorbit de revenirea în fotbal, am vorbit ca oameni, ca prieteni. O să vedem, avem multe alte proiecte de discutat. La momentul acesta nu am o idee foarte clară dacă vine sau nu Cornel. A făcut un pas în spate și vorba lui Doru Popa: noi am făcut un pas în față. Sper să găsesc o soluții pentru a configura ceva. Îmi e dor să fiu cu Cornel într-o echipă, ca acum mulți ani numai că s-au schimbat mult realitățile. Ceea ce facem noi acum, trebuie să ne găsim locurile ca să fim eficienți. Echipa a funcționat, nimeni nu e de neînlocuit. Obiectivul meu este ca acest club să meargă fără mine. Dacă cineva vine și spune că îl ține încă cinci ani, eu plec mâine”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )