Connect with us

Politica

PNL Botosani: “Facem apel la liderii PSD să oprească mașinăria internă care se pregătește intens ca în ziua votului să se folosească de practici imorale și ilegale”

Published

on

Partidul Social Democrat încheie campania electorală cum știe el mai bine: dezinformând și atacând fără nicio reținere adversarii politici. Date fiind ultimele sondaje, dar și vocea poporului, evident că au motive să fie neliniștiți și uzează astfel de armele cu care ne-am obișnuit deja, minciuni și manipulări, care le-au permis până acum să-și țină electoratul sub control. 

Este specific social-democraților să umble cu dezinformări, iar cel mai recent atac la adresa PNL a fost astăzi, în ultima zi de campanie, când și-au permis să arunce în spațiul public afirmații precum că Partidul Național Liberal și-a adunat resursa financiară pe alte căi decât cele legale. Amintim reprezentanților PSD că plângerea pe care au făcut la autoritatea electorală a fost respinsă, motiv pentru care se află în acest moment în situația de a minți electoratul și de a da publicității informații mincinoase. 

Facem un apel la liderii PSD, dacă mai au măcar un gram de respect pentru români, să oprească mașinăria internă care se pregătește intens ca în ziua votului să se folosească de practici imorale și ilegale pentru a obține un scor cât mai mare. Libertatea de exprimare, dreptul la vot și dreptul de a alege cu propria conștiință sunt valori pe care Partidul Național Liberal le prețuiește și de la care solicităm Partidului Social Democrat să nu se abată.

Comandat de Partidul Național Liberal, cod unic mandatar 41190007

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )