Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dinamo. „Vrem să arătăm că suntem o echipă care joacă fotbal”

Published

on

FC Botoșani va juca luni seară ultimul meci pe teren propriu, din acest sezon de Liga 1. Pe Municipal va veni Dinamo, o echipă care vrea primul loca în play-out și care are planuri mari pentru sezonul următor.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, vrea o victorie în fața câinilor pentru a face un cadou suporterilor care au susținut echipa în acest sezon.

„Va fi un joc greu pentru noi. Întâlnim un adversar puternic, o echipă titrată, o echipă cu nume. Noi jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri și ne dorim foarte mult să avem continuitate în evoluţiile care urmează, să avem rezultate pozitive, chiar dacă în momentul de faţă noi ne-am realizat obiectivul, acela de a rămâne în prima ligă. Îmi doresc foarte mult să continuăm parcursul nostru, pentru că avem patru jocuri cu patru victorii consecutive, fără gol primit. Suntem în momentul de faţă într-un clasament al formei, statistic vorbind, pe primul loc şi asta se datorează în primul rând jucătorilor care au dat dovadă de caracter, pentru că nu este uşor să joci în două săptămâni patru meciuri, cu deplasări lungi, deplasări grele, meciuri foarte grele pentru noi. Ne aşteaptă un joc greu pentru că Dinamo este un nume, Dinamo este o forţă. Sunt convins că ei vor să îşi păstreze prima poziţie în clasament. De partea noastră, şi noi vrem să continuăm parcursul acesta bun, să arătăm că suntem o echipă care joacă fotbal. Este ultimul joc al nostru acasă în acest sezon şi vrem să aducem o bucurie suporterilor, după care ne vom concentra pe ceea ce urmează, adică pe derby-ul de la Iaşi. Noi nu am jucat niciodată la egal şi jucătorii sunt aici şi pot să confirme. Noi jucăm tot timpul să câştigăm, însă într-un joc se pot întâmpla multe lucruri. Jucăm acasă şi vrem să câştigăm cele trei puncte. Matematic, putem să termină cu un loc mai sus, aşa că avem motivare. Nu suntem în vacanţă!”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad