Connect with us

Administratie

Cătălin Flutur: „Cornișa trebuie întreținută prin divertisment și trebuie să gândim acțiuni noi. Un festival specific Botoșaniului…”

Published

on

Parcul de agrement Cornișa va deveni principalul loc de distracție al municipiului Botoșani. Începând din această vară, toate festivalurile și evenimentele organizate de Primăria Botoșani se vor desfășura la Cornișa.

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, spune că are în plan organizarea unor evenimente culturale la amfiteatrul de la Cornișa și chiar a unui festival. El consideră că parcul Cornișa este cel mai bun loc din municipiu pentru organizarea evenimentelor la care participă mulți oameni și spune că zilele orașului și festivalul verii nu vor mai avea loc în Centrul Vechi sau în zona Pietonalului Unirii.

„Parcul Cornișa va deveni principalul loc de distracții pentru Botoșani. Vom continua să facem evenimentele acolo, unde nu deranjăm pe nimeni iar spațiul este ultra generos. Este foarte greu să gestionăm o acțiune undeva în centrul orașului, în zona Unirii sau a Centrului Vechi. La Cornișa este foarte ușor din punct de vedere organizatoric. Luăm în calcul ca tot ce avem evenimente consacrate să le facem la Cornișa și nu numai. Cornișa trebuie întreținută și prin divertisment și trebuie să gândim acțiuni noi. Un festival specific Botoșaniului, să facem o caravană cinematografică, spectacole în aer liber pentru copii. Avem acel amfiteatru unde sunt condiții foarte bune”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )