Connect with us

Administratie

Interes mare pentru Tabăra Agafton: „Nu mai avem nicio serie liberă”

Published

on

În ultimii ani, în tabăra de la Agafton s-au făcut investiții iar rezultatele încep să apară. Anul acesta au fost mai multe cereri pentru cazare în tabăra de la Agafton decât în anii trecuți iar gradul de ocupare este de sută la sută. Vor fi două tabere naționale, tabere de odihnă și tabere sociale. Vor veni copii din Constanța, Prahova, Bihor, Maramureș și din județul Botoșani.

Singura problemă este personalul insuficient al Direcției de Sport și Tineret care are în  administrare tabăra de la Agafton. Neavând bucătari care să pregătească mâncarea  copiilor care vin în tabăra, se va apela la firme de catering.

„Gradul de ocupare al Centrului de agrement Codrii de Aramă este de sută la sută. În acest moment, nu mai avem nicio serie liberă. Vom avea tabere naționale, tabere de odihnă și tabere sociale. Vor fi copii din toată țara, Constanța, Prahova, Maramureș, Bihor. Din Constanța sunt grupurile cele mai numeroase. Nu prea reușim să ne descurcăm cu personalul pe care îl avem. Nu ni se aprobă completări de personal. În decembrie, printr-un ordin, s-a interzis să apelăm la zilieri”, a spus Radu Humelnicu, directorul DJST Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad