Connect with us

Administratie

Noi obiective vor fi realizate în Parcul Cornișa. VEZI ce planuri are primarul Flutur VIDEO

Published

on

Investițiile în parcul Cornișa vor continua în anii următori. Reprezentanții primăriei spun că vor să mențină atractiv acest parc și de aceea au în plan să realizeze obiective noi pe cele 51 de hectare de teren existente.

După succesul de la deschiderea oficială, primarul Cătălin Flutur spune că investițiile vor continua în parcul de agrement Cornișa. El a precizat că la o anumită perioadă de timp vor trebui să apară obiective noi pentru a face atractiv acest parc de agrement. Edilul municipiului se gândește să se realizeze o mică  grădină zoologică, un traseu pentru ATV-uri sau un planetariu.

„Spațiul trebuie upgradat pentru că la un moment dat te plictisești de unele activități. Ne gândim la tot felul de lucruri. Plecând de la un circuit pentru ATV-uri, chiar o mică grădină zoologică, un manej pentru ponei, un planetariu. În timp va trebui să venim cu obiective noi”, a spus Cătălin Flutur.

Deocamdată, principala preocupare a autorităților locale este să facă funcțional acest parc și să fie acoperite din încasări toate cheltuielile de funcționare. În același timp, cei care administrează parcul vor trebui să realizeze o serie de acțiuni prin care să atragă un număr mare de persoane atât din Botoșani cât și din județele învecinate.

Pot să spun că ne-am atins scopul”

La deschiderea oficială a Parcului Cornișa au venit zeci de mii de oameni din mai multe județe ale țării iar primarul Cătălin Flutur spune că evenimentul a fost un succes.

„Ne-am dorit să fie un eveniment deosebit pentru un obiectiv deosebit. Atâta timp cât am văzut foarte, foarte multă lume, copii, tineri, adulți, foarte mulți bătrâni, atâta timp cât am văzut fețe luminoase și zâmbitoare și nu am auzit critici foarte multe, înseamnă că noi ne-am atins obiectivul. Botoșănenii aveau nevoie de Cornișa dar spre surprinderea mea au fost foarte mulți din alte județe, mașini de Iași, Suceava, Neamț, Vaslui. Am văzut foarte mulți cetățeni din județ și chiar am vorbit cu ei. De la Albești, Trușești, Dorohoi. Pot să spun că ne-am atins scopul. Am constatat cu satisfacție că lumea are un grad mult mai mare de receptivitate, de spirit civic și de cizelare. Faptul că nu au fost evenimente deosebite, că nu a fost nici măcar o solicitare la 112, faptul că nu au ajuns oameni la urgențe, spune că am evoluat. Spre satisfacția mea, am văzut oameni care îi trăgeau de mânecă pe ceilalți dacă aruncau ceva pe jos. Sunt lucruri mari pentru Botoșani”, a mai spus primarul municipiului Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )