Connect with us

Administratie

Atmosferă incredibilă, o mare de oameni și artiști impresionați de ceea ce au văzut la Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

În ultima seară a concertelor dedicate deschiderii parcului de agrement Cornișa s-a înregistrat și cel mai mare număr de persoane. Organizatorii spun că numărul a fost mult mai mare decât în primele două zile și estimează peste 30.000 de oameni.

Aproape toate aleile parcului s-au transformat în parcări iar drumul național era plin de mașini de la Hudum și până în sensul giratoriu de pe Pacea. Au fost foarte mulți botoșăneni care și-au lăsat mașinile acasă și au preferat să vină într-o plimbare până la Cornișa.

La un moment dat, polițiștii nu au mai permis accesul mașinilor în parc, la terase nu mai erau locuri iar comercianții au rămas fără bere.

Spre deosebire de zilele precedente, duminică au venit foarte multe persoane din zona Moldovei iar organizatorii au estimat peste 30.000 de oameni.

Pe scenă au urcat Amadeus, Natalia Gordienco, Feli, Connerc-R și în final Voltaj. Toți acești artiști, care au cântat în multe zone ale țării și în străinătate, au rămas impresionați de marea de oameni și de modul cu a reacționat publicul. Atmosfera a fost fantastică iar zeci de mii de oameni au asistat la un eveniment cu nu a mai fost în Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )