Connect with us

Sport

Iordănescu evită subiectul FC SB: Nu am discutat absolut nimic

Published

on

După ratarea titlului de către FC SB, aproape zilnic se vorbește despre înlocuirea lui Mihai Teja cu Edi Iordănescu. La finalul partidei de la Botoșani, tehnicianul celor de la Gaz Metan a evitat să vorbească despre FC SB.

“Nu am negociat cu nimeni. Se discută mult. Vorbesc cu cine mă sună, am vorbit cu mai bine de două treimi din conducătorii din Liga 1, avem o relație de respect. De aici până la toate speculațiile și tot ce s-a discutat prin presă. Eu sunt sub contract și nu pot să negociez. Dacă închei colaborarea aici, mai repede decât spune contractul, atunci pot discuta cu persoana X și persoana Y. Nu vreau să dau mai multă amploare acestui subiect. Deja a apărut că am condiționat eu să plece X, să plece Y, să vină Z. Nu am discutat absolut nimic. Nu am cum să condiționez atâta timp cât nu se pune problema ca eu să ajung în locul respectiv”, a spus Iordănescu.

Fiul fostului selecționer al României nu este decis dacă rămâne la Gaz Metan Mediaș până la finalul contractului.

„Nu știu ce voi face. Mai am un an contract, îmi doresc să-l duc la capăt, să am susținerea care mi s-a promis ca să putem ataca play-off-ul. Dacă nu se poate, voi face un pas în spate, ne strângem mâna și din vară iau în calcul orice, chiar să fiu acasă o anumită perioadă”, a mai spus Edi Iordănescu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )