Connect with us

Sport

Colban, Bejan, Ivașcă, Bordeanu și Prisacă au revenit pe gazon pentru un meci demonstrativ FOTO&VIDEO

Published

on

Cei mai reprezentativi jucători din istoria clubului FC Botoșani au revenit în această seară pe teren și au evoluat într-un meci demonstrativ, organizat de clubul Junior Botoșani care în acest week-end găzduiește un turneu de fotbal pentru copii.

Din echipa gazdelor au făcut parte Vespazian Colban, Alin Bejan, Augustin Ivașcă, Alin Bordeanu, Andrei Letos, Cristian Ungureanu, Andrei Patache, Cristian Frumuz și omul de afaceri Beniamin Prisacariu, cel care a construit baza AFC Junior și care susține acest club. În cealaltă echipă, printre cei care au jucat s-au numărat Vasile Prisacă (fost portar la FC Botoșani și Ceahlăul), Dănuț Munteanu (fost jucător la Onești, Urziceni, Oțelul și Vaslui), Giani Căpușă (fost jucător la FCM Bacău, Foresta, Poli Iași și Vaslui) sau Mihăiță Szekely (fost atacant la Foresta Suceava, Steaua și CFR Cluj).

Chiar dacă a fost un meci de old-boys între prieteni, jucătorii nu s-au menajat. La ce condiție fizică aveau unii precum Alin Bejan sau Cristian Ungureanu, cu siguranță ar face față la Liga a 3-a sau chiar la Liga a 2-a. La polul opus, erau Vespazian Colban, Augustin Ivașcă sau Mihăiță Szekely, cu destule kilograme în plus dar de câte ori aveau mingea se vedea că nu au uitat fotbalul. Fostul decar al FC Botoșani a încercat să facă și spectacol și în multe momente i-a ieșit, fiind aplaudat de spectatori.

Augustin Ivașcă, fostul mijlocaș al FC Botoșani, vrea ca în fiecare an, cu ocazia turneului de fotbal pentru copii, să organizeze și un meci de old boys.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )